Quality Construct

Despre Noi

"Calitate inseamna sa muncesti bine
atunci cand nimeni nu te supravegheaza" 
- Henry Ford

Calitatea primeaza

Suntem dedicati sa oferim solutii de cea mai inalta calitate si facilitati eficiente pentru clientii nostri. Suntem constienti ca nivelul calitativ al serviciilor noastre este o reflectie a clientilor nostri asa ca ne asiguram ca fiecare proiect finalizat de catre compania noastra se incadreaza in standardele cele mai inalte de calitate.

Detaliile conteaza

Proiectele noastre sunt construite sa dureze. Suntem constienti ca detaliile sunt la fel de importante ca imaginea de ansamblu. Noi credem in reusita proiectului din prima incercare, iar cheia acestui concept este o planificare atenta a detaliilor.

Experienta garanteaza

Noi stim ce inseamna sa transformi un proiect in realitate. Datorita experientei, viziunii si cunostintelor acumulate in domeniu, suntem capabili sa atingem atat asteptarile clientului cat si viziunea proiectantului.

Quality Construct - Drumul de la un constructor local
la o companie cu acoperire internationala

Din prima zi de activitate, noi cei de la Quality Construct ne-am cladit o reputatie de invidiat, reusind sa transformam o mica companie infiintata in municipiul Baia Mare intr-una din cele mai respectate firme de constructii si instalatii la nivel national. Cum? E simplu. Inainte de a fi constructori, am fost oameni. Ne-am respectat clientul si nevoile lui si am incercat sa le oferim solutii eficiente ca timp si cost si sa le transformam viziunile in realitate. Noi construim cu intentia de a depasi asteptarile clientilor in materie de calitate, siguranta, functionalitate si estetica si predam proiecte durabile in timp.

Succesul nostru este definit de succesul clientilor nostri. Cu fiecare proiect predat, incercam sa castigam increderea si respecul clientului si sa construim o relatie care sa dureze. Aceasta este filozofia nostra, acesta este modul nostru de a face lucrurile.

Am evoluat enorm din momentul infiintarii companiei, dar oricat de mult s-au schimbat lucrurile in jurul nostru, un singur lucru a ramas la fel: convingerea ca oamenii fac diferenta. Determinarea echipei de la Quality Construct de a oferi servicii de prima clasa, capacitatea de a inova si experienta in rezolvarea oricarui tip de problema ati avea va va face sa reveniti intotdeauna cu placere si sa apelati la serviciile noastre. Nu ne credeti? Veniti sa va convingeti.

"Construiti inteligent". Acesta este motto-ul nostru si sfatul catre dumneavoastra. Acesta este angajamentul pe care ni-l luam fata de dumneavoastra in momentul in care incepem o colaborare. Aceasta filozofie ne determina sa cautam intotdeauna cele mai bune solutii, raspunsuri si rezultate proiectelor dumneavoastra, sa imbratisam merem noile practici, idei si moduri de gandire in domeniu, sa construim practic in prezent pentru generatiile viitoare.

Calitatea si siguranta sunt conceptele ce stau la temelia companiei noastre, iar din experienta putem afirma cu certitudine ca nu poate exista una fara alta. Un santier sigur este un santier curat, ceea ce duce la calitate si mandrie, iar lucrarile de calitate elimina riscul refacerii lor ceea ce se traduce in siguranta si linistea dumneavoastra ca utilizator final.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Portofoliul nostru vorbeste de la sine, iar clientii si colaboratorii nostri sunt garantii nostri. Nu trebuie decat sa vizitati paginile noastre de portofoliu si servicii, iar daca aveti in continuare retineri nu ezitati sa ne contactati. In fiecare an un volum semnificativ de munca este prestat pentru clienti vechi care revin la noi. Aceasta este una din marile noastre realizari si un lucru pe care il pretuim enorm. Asa ca va asteptam pe toti, clienti vechi sau noi sa invatati adevaratul sens al cuvantului CALITATE.

Linkuri utile
Proiecte executate
Printmasters
Cicarlau, jud. Maramures
Restaurant Maracarn
Baia Mare, jud. Maramures
Contactati-ne

Quality Construct: Str Culturii, nr 47, Tamaia, jud Maramures

Tel/Fax : (+40) 371-441 322

E-mail: office@q-construct.ro

Proiecte executate

Printmasters
Cicarlau, jud. Maramures
Restaurant Maracarn
Baia Mare, jud. Maramures

Contactati-ne

Quality Construct:

 str. Culturii, nr. 47, Tamaia, jud. Maramures
 

 

Tel/Fax : 

(+40) 371-441 322


E-mail : 

office@q-construct.ro

 

Vezi harta   |   Alte informatii de contact

© 2014 Quality Construct. Toate drepturile rezervate.